## ICI (BENC) – INTERNATIONAL WEBINAR ON: \*New Innovations and Material Systems for High Performance Concretes\*

A webinar on 30th May 2020, Saturday from 3.00 pm – 5.30 pm

## SI. NO **DURATION** TIMINGS **DETAILS OF PROGRAM** 1 Welcome address by 5 min 3.00 pm – 3.05 pm Dr. L R Manjunatha, Chairman ICI(BC) 2 Address by the "Chief Guest" Er. Vinay Gupta, President ICI. **Introduction on "Significances of High Performance** Concrete in India" 10 min 3.05 pm - 3.15 pm About ICI and its activities: "Guest of Honour" Er. S Suresh, Vice President (south) ICI Introduction to the Keynote Speaker by Dr. L R Manjunatha, Moderator 5 min 3.15 pm – 3.20 pm Q & A Session by Er. Raghavendra D 4 Session 1: Keynote address on – "Ultra-High-3.20 pm - 3.50 pm Performance Concrete (UHPC) Technology" 30 min 25 mins presentation Dr. Sudharshan N. Raman, 05 mins - Q&A session President of ACI-Malaysia and Facility at National university of Malaysia. SPONSORS PRESENTATION-1 10 min 3.50 pm – 4.00 pm 6 Session 2: Presentation on – "Urban Concrete-Requisites 4.00 pm - 4.30 pm and Remedies (Chemistry for Construction)" 30 min 25 mins presentation by Er. Shivram B Bagade, 05 mins - Q&A session General Manager Sales-BASF, Singapore and Brunei 10 min 4.30 pm – 4.40 pm **SPONSORS PRESENTATION-2** 8 Session 3: Presentation on -4.40 pm - 5.10 pm "Blast resistance Concrete – A new Concrete in 30 min 25 mins presentation Making" by Dr. Mohammed Alias Yusof, 05 mins - Q&A session Associate professor-National Defence University, Malaysia 9 15 min 5.10 pm – 5.25 pm **PANEL DISCUSSION:** 10 05 min 5.25 pm – 5.30 pm Vote of thanks by **Dr. R L Ramesh**, Secretary ICI (BC)

## **PROGRAM SCHEDULE**

## **Online feedback from participants**