INVITATION

TECHNICAL EVENING LECTURE







INDIAN CONCRETE INSTITUTE BANGALORE CENTRE Department of Civil Engineering, JSS Academy of Technical Education, Bengaluru ASSOCIATION OF CONSULTING CIVIL ENGINEERS (INDIA) BANGALORE CENTRE

Cordially invite the Members of ICI, ACCE(I), JSSATE, Members of Construction Industry Fraternity and Academia to the technical talk.

Speaker-1

Topic:

"LIGHT WEIGHT, DURABLE, COST-EFFECTIVE HOUSING STRUCTURES"



Director & CEO, RV-TIFAC Composites Design Centre, established by Government of India in Bangalore.



Date

Friday, 16th-September-2022 Time: 06.00 – 8.00 PM

High Tea: 6:00 – 6:30 PM

Venue

JSS Academy of Technical Education, Bengaluru,
Seminar Hall-1, Academic Block A,
JSS Campus, Kengeri-Uttarahalli Main Road, Bengaluru-560060.

Er. H R Girish	Er.Shrikant Channal	Dr. Bhimasen Soragaon	Dr Santhosh B S	Er. Ajitkumar S M	Er. Suhas R
Hon.Chairman, ICI-BENC	Hon.Chairman, ACCE-BLR	Principal, JSSATE	Head-Civil Engg. Dept, JSSATE	Hon.Secretary, ACCE-BLR	Hon.Secretary, ICI-BENC

REGISTRATION IS FREE but REGISTRATION IS A MUST. SEATS ARE LIMITED.

Please use the following link to Register: Google form link:

https://forms.gle/hFVErqefoyJ5wi95A

Indian Concrete Institute - Bengaluru Centre, Karnataka

No. 2, UVCE Alumni Association Building, KR Circle, Bengaluru 560 001

Phone no: 080-2222 4803, 08951607887 / Email id: icikbc@gmail.com / website: www.icikbc.org

Association of Consulting Civil Engineers (India) - Bengaluru Centre

A-21, A Block, 2nd Floor, Brigade MM Industrial Complex, K.R. Road, Near Yediyur Circle, Bangalore 560 070. Phone: +91-80-26770365, +91-80-26770366, Email: admin@acce.in; Website: www.acce.in accewebsite

JSS Academy of Technical Education, Bengaluru.

Uttarahalli-Kengeri Main Road, Srinivasapura Post, Bengaluru 560 060. Phone no: 080- 28612565/28611702/ Email id: info@issateb.ac.in / website: www.jssateb.ac.in

"TECHNICAL EVENING LECTURE"

On Friday, 16th September 2022, timing 6.30 pm to 8.00 pm.

JSS Academy of Technical Education, Bengaluru,

Seminar Hall-1, Academic Block A,

JSS Campus, Kengeri-Uttarahalli Main Road, Bengaluru-560060.

PROGRAMME SCHEDULE

SI. No	Duration	Timing	Details of program	
1	30 min	6.00 pm - 6.30 pm	Registration	
2	5 min	6.30 pm – 6.35 pm	Invocation	
3	5 min	6.35 pm - 6.40 pm	Welcome address by: Er. H R Girish, Hon. Chairman ICI(BENC)	
4	10 min	6.40 pm - 6.50 pm	Address about professionalism by Er. Shrikant Channal, Chairman, ACCE-(I) - BLR	
5	5 min	6.50 pm – 2.55 pm	Introduction of Speaker by Er. Ajit Kumar, Secretary, ACCE-(I) - BLR	
6	50 min	6.55 pm – 7.45 pm	Technical Lecture by: Dr. R. Gopalan, Director & CEO, RV-TIFAC Composites Design Centre, established by Government of India in Bangalore.	
7	15 min	7.45 pm – 8.00 pm	Q&A session	
8	10 min	8.00 pm – 8.10 pm	Felicitation Dr. R. Gopalan Dr. Bhimasen Soragaon	
9	5 min	8.10 pm - 8.15 pm	Vote of thanks by: Er. Suhas Ramachandra, Hon. Secretary ICI (BENC)	
10	8.15 pm		National Anthem.	