INVITATION



Cordially invite you for the ENGINEER'S DAY 2022 CELEBRATION



Organised by: Indian Concrete Institute Bengaluru Centre

In association with

Supported by:





Department of Civil Engineering, RV College of Engineering, Bengaluru

M/s. ARS Steels & Alloy International Private Limited, Bengaluru.

On Thursday, 15th September 2022, timing 2.30 pm to 5.30 pm.

Venue: Sir MV Seminar Hall, Dept. of Civil Engineering, RV College of
Engineering, Mysuru Road, Bengaluru- 560 059

(note: Pattanagere Metro Stattion)

Presentation by the Eminent speakers:

"Curiosity & Wonderment - the lifeskills that trigger innovation"

"Sir MV in the contemporary world"



Ms. JAYSHREE GANESAN Founder & CEO - IBeam Academy, Bengaluru.



Sri. PRADEEP BHARADWAJVice President,
QUEST Global Pvt. Ltd, Bengaluru.

Er. H R Girish Hon, Chairman ICI (BENC) Dr. Radhakrishna Prof & Head, Dept. of Civil Engineering, RVCE

Er. Suhas R Hon. Secretary ICI (BENC) Dr. K. S. Geetha Vice Principal, RVCE, Bengaluru.

Ex-Officio Members: Dr. LR Manjunatha, Dr. RL Ramesh Members: Er. Vishwanath Dalawai, Dr. Asha K, Er. Ashok Reddy Kollur Co-opted Members: Er. Ravindranath BV, Dr. Santhosh BS, Dr. Neethu Urs, Er.Vishwanath Rao, Er. G Shivaprakash

Indian Concrete Institute - Bengaluru Centre, Karnataka

No. 2, UVCE Alumni Association Building, KR Circle, Bengaluru 560 001 Phone no: 080-2222 4803, 08951607887 / Email id: icikbc@gmail.com / website: www.icikbc.org

"ENGINEER'S DAY 2022 CELEBRATION"

On Thursday, 15th September 2022, timing 2.30 pm to 5.30 pm. Venue: Sir MV Seminar Hall, RVCE, Mysuru Road, Bengaluru- 560 059

PROGRAMME SCHEDULE

SI. No	Duration	Timing	Details of program
1	30 min	2.00 pm – 2.30 pm	Registration
2	5 min	2.30 pm – 2.35 pm	Invocation
3	5 min	2.35 pm – 2.40 pm	Welcome address by: Er. H R Girish, Hon. Chairman ICI(BENC)
4	5 min	2.40 pm – 2.45 pm	Inauguration by Lighting of Lamp: By Dignitaries
5	5 min	2.45 pm – 2.50 pm	Address by: Dr. K S Geetha, Vice Principal, RV College of Engineering, Bengaluru.
6	20 min	2.50 pm - 3.10 pm	Key note address: Ms. JAYSHREE GANESAN Founder & CEO - IBeam Academy, Bengaluru.
7	20 min	3.10 pm - 3.30 pm	Invited speaker: Sri. PRADEEP BHARADWAJ Vice President, QUEST Global Pvt. Ltd, Bengaluru.
8	15 min	3.30 pm – 3.45 pm	Sponsor presentation: M/s. ARS Steels & Alloy International Private Limited, Bengaluru
9	10 min	3.45 pm – 3.55 pm	Felicitation Ms. Jayshree Ganesan Sri. Pradeep Bharadwaj Dr. K S Geetha
10	5 min	3.55 pm – 4.00 pm	Vote of thanks by: Er. Suhas Ramachandra, Hon. Secretary ICI (BENC)
4.00 pm - onwards			High-Tea/Snacks

REGISTRATION FREE:

REGISTRATION TO ICI MEMBERS, STUDENTS CHAPTERS IS FREE but REGISTRATION IS A MUST. SEATS ARE LIMITED.

Please use the following link to Register:

Google form: https://forms.gle/6Xfmt5UntVV5Zngq8